ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Γιάννης Σιδηράς-Χάνομαι

Ο Γιαννης Σιδηρας  επιστρεφει στην δισκογραφία με ενα καινούριο τραγούδι το «Χάνομαι», ένα τραγουδι που περιγραφει βαθια συναισθηματα, τρελές και σκοτεινές σκεψεις που όλοι έχουμε, ερωτηματικά για την σημερινή πραγματικότητα αλλά και για το αύριο που έρχεται.«Τρελοκομείο οι στιγμές και εσύ γελάς και εγώ γελώ και θα μας δώσουν μια σφαίρα και ένα λόγο θα φτιάξουν νέα φυλακή δεν θα έχει όνειρα η σιωπη θα μας προδώσουν οι σοφοί για ένα φόβο».
O Γιάννης Σιδηράς κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Το 2006 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και 2 χρόνια αργότερα γίνεται μέλος της λαϊκής ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης.
Σήμερα συνεργάζεται με καταξιωμένους μουσικούς τόσο της ροκ μουσικής σκηνής όσο και του κλασικού χώρου και, αυτές τις μέρες, μας παρουσιάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική εμφάνιση, ένα υπό έκδοση CD, που θα κυκλοφορήσει από τον Καθρέφτη ήχων αληθινών (www.musicmirror.gr) που αποτελείται από τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος. Πρώτο δείγμα το τραγούδι "Χάνομαι".
Στις εμφανίσεις του παράλληλα με τα δικά του ερμηνεύει και τραγούδια άλλων συνθετών, που  έχουμε αγαπήσει. Στόχος του είναι η  παρουσίαση  τραγουδιών που υπηρετούν όχι μόνο την διασκέδαση αλλά και έναν γενικώτερο προβληματισμό για τα κοινωνικά δρώμενα .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.